Shirtsponsor voor Zaal 3: Party2Travel
vrijdag 20 oktober 2017

Ondernemer en oud-eerste elftalspeler Mike Mast heeft zich als shirtsponsor voor drie jaar verbonden aan Zaal 3. Party2Travel is anderhalf jaar geleden opgericht door Mike Mast en biedt zowel losse tickets als complete reizen aan naar sportwedstrijden. Party2Travel heeft zich gespecialiseerd in voetbalreizen, maar ook voor andere sporten zoals tennis, darten, kick(boxen), rugby en autorace kun je bij Mike Mast terecht.

Met Party2Travel als shirtsponsor start er een nieuw zaalteam bij sv Honselersdijk. Zaal 3 bestaat uit (voormalig) selectiespelers van sv Honselersdijk Veld, jeugdig talent en een oud-Westlandiaan. Het nieuwe team onder aanvoering van aanvoerder Morad Naimi komt dit seizoen uit in de eerste klasse, waarbij veelal wordt gespeeld tegen Rotterdamse en Haagse tegenstanders. Na een korte voorbereiding raakt de ploeg van sponsor Mike Mast steeds beter op elkaar ingespeeld en lijken de veldvoetballers beetje bij beetje te wennen aan het zaalspelletje. Dit geeft Morad Naimi ook te kennen: ”De meeste veldvoetballers hebben een half jaar nodig om te wennen. Het gaat toch allemaal een stukje sneller en balverlies is in de zaal nog dodelijker dan op het veld.”

Het seizoen begon voortvarend met twee competitieoverwinningen op TPP (5-10) en Semper Altius (4-3). In de twee wedstrijden die volgden werd Zaal 3 getrakteerd op een lesje zaalvoetbal. Er werd met ruime cijfers verloren van de Rotterdamse Studenten (RS) en Maense. Zaal 3 leek zich in de vijfde competitiewedstrijd tegen Stanga te herstellen maar uiteindelijk kwam het de zwakke beginfase niet te boven. Er werd met 5-9 verloren. A.s. woensdag krijgt Zaal 3 de kans om zich te revancheren na drie nederlagen. Er wordt om 21:00 in de Verburchhal (Poeldijk) gespeeld tegen het Rotterdamse WIA.

Namens alle spelers willen wij Mike Mast bedanken voor het sponsoren van de shirts en via deze weg willen wij hem op zowel sportief als zakelijk gebied erg veel succes wensen.

Meer weten over Party2Travel? Neem een kijkje op de website: www.party2travel.com of neem direct contact op met Mike Mast (06-21258284).

Advertentie

Condubouw