Zaalvoetballer S.V. Honselersdijk Kenan Koseoglu scoort namens Turkije tegen Duitsland
donderdag 14 september 2017

Ondanks 1 treffer van Kenan Koseoglu kon Turkije een 3-2 nederlaag in de halve finale van het 4 landen toernooi in Ulm niet voorkomen. Turkije was zo verdeeld tot de troostwedstrijd tegen Zwitserland. Turkije werd uiteindelijk 3e door een 4-2 zege op Zwitserland nadat het bij rust al met 3-0 riant leidde.

In het zuiden van Duitsland wist een sterk Turkije in de 1e helft een 0-1 voorsprong te nemen tegen de zaalvoetballers van Duitsland die met een vernieuwd team de strijd aan gingen. Bij Duitsland stond ex Nederlands bondscoach Marcel Loosveld voor het eerst voor de groep. Na de pauze wist de ploeg van Loosveld een 2-1 voorsprong te nemen. Kenan Koseoglu wist echter van afstand de sterke Duitse sluitpost te verschalken en zo beide ploegen weer op gelijke hoogte te brengen. Het venijn zat in de staart toen 2 turkse spelers, waaronder Koseoglu, met rood naar de kant moesten en de Duitse ploeg 53 sec. voor tijd met 3-2 een finaleplaats tegen Belgiƫ veilig stelde. De spelers kregen de rode kaart van de Duitse scheidsrechter na protesteren. Bekijk het doelpunt op onze Facebook pagina! https://www.facebook.com/pg/svhonselersdijk

Kenan Koseoglu is al vele jaren een vaste waarde voor de Turkse nationale zaalvoetbalploeg. De oud speler van FC Eindhoven,TPP en ZVV Den Haag is dit seizoen in het oranje van s.v. Honselersdijk te bewonderen en scoorde ook afgelopen vrijdag in de landelijke bekerwedstrijd tegen TPP. Aanstaande vrijdag 15 september speelt Koseoglu mee wanneer S.V. Honselersdijk de competitie in eigen Sosefhal start tegen FC Marlene 2. De aftrap tegen de ploeg uit Heerhugowaard is om 20:30 uur.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek