Voetbal zomerkamp op S.V. Honselersdijk!
zaterdag 3 juni 2017

Het is zo ver! De locatie van het All Sports Academy zomerkamp is bekend en het kamp wordt dit jaar georganiseerd bij S.V. Honselersdijk. Het duurt nog even maar wij kijken er nu al naar uit! Dit unieke voetbalkamp wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd bij S.V. Honselersdijk en zal plaatsvinden in de zomervakantie op 8, 9 en 10 augustus.


Activiteiten
Het zomerkamp wordt georganiseerd door gediplomeerde voetbaltrainers. Alle drie de dagen staan volledig in het teken van voetbal en plezier. Je krijgt iedere dag een techniektraining, speelt verschillende voetbalspellen en toernooitjes en misschien ben jij dit jaar wel winnaar van de penaltybokaal!
Tijdens het kamp spelen we ook verschillende (water) voetbalspellen en ontvang je een uniek zomerkamp 2017 shirt.
Iedere dag wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch, drinken en gezonde tussendoortjes. Dinsdag en donderdag zal het programma van 09.00 uur tot 16.30 uur zijn en op woensdag is er een extra lang programma van 09.00 uur tot 20.00 uur en is ook het avondeten inclusief. Het kamp is zonder overnachtingen.

Voor wie?
Het All Sports Academy zomerkamp is voor iedereen van 5 tot en met 14 jaar. De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.


Algemene informatie
Wanneer: 8, 9 en 10 augustus 2017
Tijd: 09.00 uur tot 16.30 uur
(op woensdag tot 20.00 uur)
Locatie: S.V. Honselersdijk
De Strijphorst 2
2675 WN Honselersdijk

Leeftijd: 5 tot en met 14 jaar
Kosten: €135,00 p.p. inclusief eten, drinken en All Sports Academy Zomerkamp 2017 shirt (voor gezinskorting neem contact op met info@allsportsacademy.nl)


Inschrijven
Wil jij dit gave voetbalkamp ook niet missen?! Schrijf je dan direct in via de website: www.allsportsacademy.nl
Heb je nog vragen? Mail dan naar info@allsportsacademy.nl.

Wij hebben er al zin in, jij ook?

Advertentie

Sosef & v/d Knaap