Monsterscore S.V. Honselersdijk zaal in beker
zondag 20 november 2016

Door een 13-0 op VCS 2 is S.V. Honselersdijk door naar de 3e ronde van de beker. Waar competitiegenoot Westlandia eerder deze week zich nog verslikte in 1e klasser WIK lieten de oranjehemden zich niet verrassen en werden de Hagenaars fel opgejaagd waardoor de score al snel opliep. S.V. Honselersdijk had 2 basiskrachten rust gegeven waardoor de grote animator van het nieuwe 1e zaalteam van S.V. Honselersdijk, Morad Naimi, zijn opwachting in de basis maakte. Bij de stand 5-0 in de 1e helft maakte ook Rowdy Jansen plek voor jeugdkeeper Barry Botman. Met enkele goede reddingen hield ook Barry zijn doel schoon. James Dhanai, Jordy en Nick Brouwer wisten de Haagse keeper allen 3 maal kansloos te laten. Morad Naimi volgde hun voorbeeld 2 maal. Dan missen we nog 2 treffers die werden gescoord door Jeffrey en Marcel Pronk.

S.V. Honselersdijk speelt a.s. vrijdag 25 november de volgende competitiewedstrijd. Om 20:30 uur wordt er in eigen Sosefhal afgetrapt tegen Multicult.

Ook de dames 1 van S.V. Honselersdijk zijn door naar de volgende ronde. De Westlandse derby tegen Lyra werd met 3-2 gewonnen. Zonder topscoorster Inge Versteeg was het zoeken naar treffers maar zorgden enkele goede combinaties toch voor de winst nadat de Honselse dames halverwege tegen een 0-1 achterstand aan keken. Ook de 1-2 achterstand in de 2e helft werd weggepoetst. Marion Kemper , Tamara Kuiper en Jenny van Steeg scoorden voor S.V. Honselersdijk.

ZAALVOETBALSTERS/ZAALVOETBALLERS GEZOCHT VOOR RECREATIEVE TEAMS

Zowel bij de dames als bij de heren is er op diverse niveaus nog de mogelijkheid om in te stromen in een zaalvoetbalteam. Vooral Dames 3 en Heren 4 zijn nog niet helemaal vol en zoeken op korte termijn speelsters/spelers maar ook als keeper ben je welkom !

Wij verzoeken jullie even goed mee te denken naar sportieve dames die wellicht eens mee willen doen in de zaal om te zien hoe leuk zaalvoetbal is. Als we samen nadenken en rond kijken moeten de dames van het 3e ook binnenkort volledig kunnen zijn ! Het hoeven niet eens (zaal)voetballers te zijn. In het verleden zijn er ook diverse dames overgestapt naar het zaalvoetbal die eerst bijv. handbal gespeeld hebben. Help mee zoeken en maak de dames blij! zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Van der Meer verzekeringen