Zaalvoetbal jeugd weer welkom a.s. vrijdag in Sosefhal
zondag 9 oktober 2016

Na de talentendag van afgelopen vrijdag is duidelijk dat S.V. Honselersdijk zaal door moet gaan met zaalvoetbal voor de jeugd. De jeugdige voetballers die afgelopen vrijdag in de Sosefhal waren straalden het nodige enthousiasme uit en waren leergierig. Besloten is dan ook om a.s. vrijdag 14 oktober door te gaan met het vervolg. Om 16:00 uur is de groep van 6 t/m 11 jaar welkom. Om 17:00 uur die van 12 t/m 18 jaar.

De eerste opkomst was bemoedigend en na het voorstellen werd de groep in twee-en gedeeld. Helaas was ex prof Wesley Verhoek ziek en jammer voor de jongens die hun Feyenoord shirt aan gedaan hadden. Hij komt het binnenkort wel goed maken!

Oud en jong trainde in eigen groep enkele belangrijke technische oefeningen o.l.v. van de trainers James, Naim, Morad en Pieter. Oefeningen die zowel voor het zaal- als veldvoetbal belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de spelers.
Afgesloten werd er met een partij tussen jong en oud die verassend eindigde in 2-2. S.V. Honselersdijk trakteerde na afloop de spelers op AA drank en chips, waarvoor dank !

Wil jij ook een keer vrijblijvend meedoen ? Geen probleem je bent welkom !
Meld je even aan op zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl en je krijgt alle info.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen