Scheidsrechter schiet in kruising, met 15 ‘keepers’ in goal
dinsdag 4 oktober 2016

Dit is nog nooit vertoont sinds het bestaan van de Voetbal Vereniging aan de Strijphorst......

Afgelopen zaterdag mochten de JO-11-2/ E2 weer aan de slag tegen Lyra. Het was een taaie wedstrijd vooral voor onze jongens, die het zichzelf erg moeilijk maakte. Ze werden ingemaakt met 2-10. Maar daar gaan we het verder maar niet over hebben en aan onze scheids lag het in ieder geval niet.

Zodra onze vaste scheidsrechter Ara Millican, vader van onze spits Garien, het eind signaal had gefloten, werd hij eens in het zonnetje gezet. Samen met Lyra werd een grote cirkel gemaakt en stond hij in het middelpunt: het alom bekende "Scheidsie bedankt, Scheidsie bedankt..." werd in volle borst ingezet.

Daarbij hadden de spelers van JO11-2 allemaal een compliment/boodschap geschreven op een kaartje die tezamen met een doosje chocola werd overhandigd aan Ara.

Hierna moest onze scheids nog even de penalties laten nemen door de twee teams. Nadat zij allemaal op het goal hadden geschoten, was het de beurt aan Ara om zijn penalty te nemen.....

Het complete team van Honselersdijk en de Lier op goal, 15 man in totaal, waren gedreven om deze bal tegen te houden. En hoe is het mogelijk: Ara scoort!!!
Over tien jaar wordt er nog over dit heugelijk moment gesproken

Ara bedankt dat je iedere thuiswedstrijd fluit en je mannetje staat !!!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap