Teamindeling C-teams
zondag 29 mei 2016

Voor komend seizoen blijkt het een grote uitdaging om de teamindeling bij de C-sectie te maken. In eerste instantie dachten we uit te kunnen gaan van 5 C-teams, maar na een aantal afmeldingen is dit niet meer haalbaar. Uit de ervaringen van de afgelopen seizoenen kan worden geconcludeerd dat er met te kleine teams in deze sectie gedurende het hele seizoen problemen ontstaan om voldoende spelers voor de wedstrijden te hebben. In deze leeftijdsgroep zijn vrijwel alle spelers/speelsters volop in de groei, waardoor er hier relatief meer blessures voorkomen en er ook een ruimere spelersgroep per team nodig is. 12 of 13 spelers per team echt te weinig is.

Zoals de situatie er nu voorstaat zullen er dus vier C-teams worden geformeerd, waarbij we er helaas niet aan ontkomen dat de teams dan weer vrij groot zijn qua aantallen spelers. Omdat uit de ervaringen van afgelopen seizoenen is gebleken dat er gedurende de zomerstop of aan het begin van het seizoen eerder spelers afhaken dan bijkomen menen wij dat er op dit moment geen andere mogelijkheid is.

Als er spelers/speelsters zijn die volgend seizoen in de C-sectie thuishoren (geboortejaar 2002 en 2003) en die willen stoppen met voetbal en dit nog niet officieel hebben gemeld, dan graag dit zo spoedig mogelijk doorgeven aan Berry Lagraauw ( coordinator voor de C-teams).

Naar aanleiding van nog eventuele afmeldingen is het streven is om in de loop van volgende week de indeling van de niet-selectieteams te publiceren op de site.

Berry Lagraauw, coordinator C-sectie - coordinator-c@svhonselersdijk.nl
Marko Penning, TC-lid C-sectie - tc-c@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Sosef & v/d Knaap