SuperSaturday met Rob & Carlo
dinsdag 3 mei 2016

Komende zaterdag staat er weer een Super Saturday op het programma op Sportpark De Strijphorst én het is niet zomaar een Super Saturday. Het Honselse vlaggenschip strijd namelijk nog volop mee voor een plaats die recht geeft op nacompetitie en zaterdag zullen alle zeilen bij moeten worden gezet in de derby tegen vv Maasdijk. Onze Maasdijkse tegenstanders bezetten momenteel namelijk de vijfde plaats in de 3e klasse B en dus kan S.V. Honselersdijk de steun van de eigen supporters goed gebruiken!

Na afloop van de beladen derby zullen niemand minder dan de muzikale volkshelden van Maasdijk het roer overnemen in de kantine. Rob en Carlo zullen er met hun optreden voor zorgen dat het een feest wordt dat zijn weerga niet kent en de naam Super Saturday zeker mag gaan dragen. Het bier staat koud, de weersvoorspellingen zijn fantastisch, de kelen zijn gesmeerd en Honselersdijk en Maasdijk zijn gebrand op het behalen van een mooie overwinning. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie voetbalzaterdag!

De kantine is zaterdag dus wat langer geopend, de tap sluit om 21.15uur.

Zoals u inmiddels weet is het gebruik van de sporthal gedurende de dag niet toegestaan. Daarnaast zal er alleen nog in plastic worden geschonken en wordt iedereen vriendelijk verzocht om de instructies van het barpersoneel op te volgen na afloop.

Advertentie

Prins Group