F6, de nieuwe sterren van de Strijphorst
maandag 7 maart 2016

Woensdag 2 maart vond de eerste training van de F6 plaats, het nieuwste F team van SV Honselersdijk. Dit team bestaande uit 5 jongens (Yigit, Jesper, Jack, Melle en Luc) en 5 meisjes (Sharonne, Donna, Elize, Kim en Karlijn). Ze zijn inmiddels als team aangemeld bij de KNVB, al moeten ze nog even wachten voor er tegenstanders zijn die durven. Zelf staan ze te popelen om de eerste wedstrijd 7 tegen 7 te gaan spelen.

Afgelopen woensdag dus de eerste training. De weergoden werkten niet helemaal mee, het was regen/hagelachtig en dus ook koud. De kinderen vonden dat helemaal niet erg, wederom een bewijs dat er geen watjes en doetjes gekweekt worden op de Strijphorst. De ouders stonden in grote getale te koukleumen langs de lijn, beschutting zoekend onder de vele paraplu's.

Na een rustige warming up, werden er wat dribbel, schiet en trap oefeningen gedaan was het tijd voor een partijtje jongens tegen de meiden. Het spande er om, maar er werd niet gescoord. Na afloop nog een sessie penalty schieten wat gewonnen werd door Jack.

De gelegenheidstrainer van vandaag keek met trots terug wat de jongens en meiden van de F6 hebben laten zien. Wat een inzet, wat een doorzetters, wat een talenten. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven bij SV Honselersdijk.
Namens Rick en Marcel wensen we de F6 en hun ouders heel veel voetbalplezier toe!!!

Door: Marcel van der Ende

Advertentie

jem-id