B-selectie sluit het seizoen in stijl af
vrijdag 5 juni 2015

Op zaterdag 16 mei heeft de B-selectie het seizoen 2014/2015 afgesloten met een gezellige avond. Om 18:00 uur werden spelers en begeleiding verwacht in de kantine van Concorde Orchids, waar Cafetaria Family de Proeftuin voor een lekkere maaltijd had gezorgd. Vervolgens vertrok iedereen op de fiets richting Van der Ende Racing om zijn kartkunsten te vertonen. Hoewel de begeleiding erg hun best deed om te winnen, gingen de jongens er met de overwinning vandoor. Naast het karten werd er ook nog een potje lasergame gespeeld en ook hier viel het voor de begeleiding niet mee.

Nadat we klaar waren met karten en lasergamen zijn we weer teruggekeerd naar Concorde. Hier werd Lorenzo nog even speciaal in het zonnetje gezet door de begeleiding vanwege zijn blessure, waardoor hij het slot van de competitie heeft moeten missen. Vervolgens was het de beurt aan de spelers om de begeleiding in het zonnetje te zetten en nam Rob het woord om iedereen even te bedanken. Na alle bedankjes kon de muziek aan en was het tijd voor een hapje en een drankje!

Vanaf deze plaats willen wij De Club Van Honsel bedanken voor hun bijdrage en willen wij Concorde Orchids bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie. Ook willen wij Cafetaria Family de Proeftuin bedanken voor het verzorgen van het eten.

Het laatste dankwoord gaat uit naar de C-sectie, die ons dit seizoen vaak hebben geholpen om de B1 in de 1e klasse te houden. Dit is uiteindelijk gelukt en daarmee wordt alle moeite toch nog beloond!

Namens de spelers en begeleiding van de B-selectie: BEDANKT!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen