Zaterdag 13 juni: Coppa il Terzo Tempo
maandag 1 juni 2015

Zaterdag 13 juni staat ons Sportpark in het teken van de Coppa il Terzo Tempo. Of, zoals de meesten in de poll goed gekozen hadden, de beker van de derde helft.

De strijd tussen diverse deelnemende Westlandse vriendenteams zal weer losbarsten. Deze dag wordt namelijk voor de derde keer de Coppa il Terzo Tempo georganiseerd. De Coppa zal dit jaar wederom het slotstuk vormen van het voetbalseizoen op S.V. Honselersdijk.

Een overvloed aan voetbaltalent, een alcoholische versnapering en een goed feestje na afloop zullen (hopelijk) in combinatie met zomerse temperaturen de ingrediƫnten vormen van dit toernooi. Het voetbalgedeelte zal worden afgetrapt om de klok van 12:30 uur en de finale zal zo rond 15:45 uur aanvangen.

Na het voetbalgedeelte zal er nog een activiteit op het hoofdveld plaatsvinden, waarbij de teams de strijd met elkaar kunnen aangaan op niet voetballend vlak. Dit alles zal uiteraard worden gedaan met een biertje/wijntje in de hand en een muziekje op de achtergrond. Kortom, er is genoeg te beleven en te aanschouwen. Schroom dan ook niet om een kijkje te nemen op deze dag, die financieel is mogelijk gemaakt door De Club van Honsel.

We hebben er zin in! Tot 13 juni, tot de Coppa!
Houd voor meer informaite ook de Facebook pagina van de Coppa il Terzo Tempo in de gaten.

Advertentie

Zoomin'