Veel goals in eerste oefenwedstrijd
zondag 8 augustus 2004

De start van de oefencampagne tegen Loosduinen was met de 3-5 uitslag voor S.V. Honselersdijk direct al aantrekkelijk voor de toeschouwers. De eerste 25 minuten was voor beide ploegen weer even wennen. Loosduinen nam de eerste voorsprong. Binnen vijf minuten maakte Patrick Kester kopend al gelijk. Voor rust maakte Peter v.d. Valk 1-2 met een lob. Beide doelpunten kwamen na fraaie passes van Erwin Bouwman en Jasper Steringa. Opvallend was de speelwijze van het eerste, met veel spelers 'voor de bal'. Het leek veel op een ruit op het middenveld, wellicht ligt deze speelwijze het kleine oranje wel. Na de rust drie wijzigingen in het elftal. Mike Mast was de meest opvallende wijziging deze keer. Hij scoorde dan ook drie maal. S.V. Honselersdijk speelde met de twee eerste jaars senioren Izan Barendse en Tom van Schie. Op de foto's twee kansen van Mike Mast en Patrick Kester, waar helaas geen doelpunten uit vielen. Ook de fotograaf moet nog in vorm komen.