Medische Staf S.V. Honselersdijk ontwikkelt App
zaterdag 13 december 2014

Voetbal is een mooie sport. Echter helaas raken spelers ook geregeld geblesseerd. Het is in ieders belang om te zorgen dat spelers zo goed en voorspoedig mogelijk weer fit worden. Vaak is het lastig voor een speler om direct contact te zoeken met de verzorging of komt het privé of tijdens werk niet uit om direct contact te zoeken met de medische staf. Dit kan ruimte geven tot discussie.

Om deze communicatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft de medische staf contact gezocht met Marnix Alsemgeest, speler van SV Honselersdijk 5 en in het dagelijks leven ICT specialist.

Marnix heeft de wensen van de Medische staf en Technische staf op papier gezet en is aan de slag gegaan met de volgende wensen:
- Spelers moeten zich op ieder gewenst moment kunnen melden bij de medische staf met wat ze hebben.
- Deze gegevens moeten direct voor medische en technische staf beschikbaar zijn om herstel te bevorderen en te bespoedigen.
- Aanleg van een medisch dossier per speler.

Na enkele weken was de eerste link op de website van S.V. Honselersdijk beschikbaar en konden de spelers zich registreren voor de eerste behandelingen. Spelers kunnen zich online inschrijven voor de verzorging, met de medische klacht en op de gewenste tijd voor zowel de speler als de medische staf. Dagen en tijdssloten zijn vastgesteld door de Medische staf en voor de spelers is duidelijk welke tijden nog beschikbaar zijn op welke verzorgingstafel.

Reeds enthousiast over het kunnen inplannen via de website, kwamen spelers ook nog met het verzoek of er ook een zogenaamde "App" aangemaakt kon worden. Waardoor het nog gemakkelijker en laagdrempeliger zou worden. Ook hiermee is Marnix aan de slag gegaan met het gewenste resultaat. Een S.V. Honselersdijk verzorgings-App. is zowel voor iPhone als Android te downloaden en alle spelers van de S.V. Honselersdijk selectie kunnen zich op ieder gewenst moment melden met een medische klacht en een afspraak vastzetten.

Deze afspraak kan daarnaast in de agenda worden gezet met bijbehorende herinnering, zodat spelers hun afspraak niet zullen missen. Deze afspraak is inzichtelijk voor de Medische en Technische staf, wat direct duidelijkheid verschaft en een plan van aanpak kan direct voorbereid worden.

Tevens wordt er een simpele vorm van een dossier per speler bijgehouden. De wens is om dit in de toekomst nog uit te breiden. De selectie, technische en medische staf van S.V. Honselersdijk zijn trots en blij met deze digitale vooruitgang.


Advertentie

Van der Meer verzekeringen