De overwinning van het elftal Onder 23 jaar
zondag 6 juni 2004

Het elftal Onder 23 jaar startte uitstekend tegen Loosduinen. Al na vier minuten kreeg Joey Heskes een mooie kans, zoals op de eerste foto is te zien. Niet veel later maakte Patrick Kester uit een voorzet van Mike Mast al de 0-1. S.V. Honselersdijk bleef ondanks aandringen van Loosduinen het beste van het spel houden. Vooral over rechts kreeg het diverse kansen. Uit één van die uitgespeelde kansen scoorde Patrick Kester de 0-2 (foto 2). Dit was tevens de ruststand. Na de rust vanzelfsprekend een meer aandringend Loosduinen, dat niet veel kansen op de 1-2 kreeg. S.V. Honselersdijk kreeg diverse kansen op 0-3, maar moest wachten tot rond de 80e minuut. Mike Mast bekroonde een prima wedstrijd met het beslissende doelpunt. Op de foto is de keeper gepasseerd en viert het elftal Onder 23 jaar feest. Vervolgens toont aanvoerder John Scheffers de terecht gewonnen beker (vader Scheffers kijkt links trots mee op de foto). Na drie jaar van finales bij V.V. Naaldwijk nu toch een beker gewonnen!