Verslag trainingskamp (dag 5)
woensdag 8 januari 2014

De ochtend werd aangevangen met het ontbijt om 8.15 waar uiteraard iedereen weer netjes op tijd was. Na het ontbijt bleken er her en der wat kleine pijntjes te zijn, maar na wonderwerk van Suzanne en Marina kon iedereen toch weer aan de training meedoen. Alleen Martijn en Roy moesten de training laten schieten vanwege de knieblessure waar zij mee kampen. Driekoningen is hier in Spanje een groot feest en daarom is bijna alles in de stad dicht op deze dag; zo ook de fitnessruimte waar Roy en Martijn aan hun herstel zouden werken. Vooral Martijn vond dit erg vervelend….. De ochtendtraining in ’ons eigen stadion’ vond wederom plaats onder het genot van het Spaanse zonnetje en een temperatuur van om en nabij de 22 graden. Erg veel tijd om van de zon te genieten was er alleen niet voor onze jongens, want ze mochten vol aan de bak. De training was pittig met behoorlijk wat loopwerk. Er werd wederom scherp getraind door de mannen en we zien iedereen steeds fitter worden voor de tweede seizoenshelft.

Na de training en de lunch was het tijd voor de presentatie van iedere linie een tactisch verhaaltje hield voor zowel specifiek eigen linie als de hele ploeg. De rode lijn van de presentatie waren de opbouw van achteruit, balbezit en balverlies/balbezit tegenstander. De groep kreeg de complimenten van de technische staf over de inhoud van de verschillende presentaties; top! Mocht u hier thuis overigens nog meer over willen weten, kunt u dat vanaf donderdag komen vragen bij Nick Peters.

Na de presentaties maakte de groep zich klaar voor een drankje samen met de meegereisde supporters. Op uitnodiging van hen reden we met taxi’s naar een van de beruchtste bars van Benidorm; Daytona. Door onze komst werd bovendien een belofte ingelost van Harry van de Sunweb en Moek om 50 vrienden mee te nemen naar hun ’clubhuis’. Na de opening van een echte rockster die luid werd toegejuicht door onze meegereisde supporters, maakte de volgende zanger zich klaar voor een aantal ouderwetse meezingers. Iedereen zong luid mee en het crowdsurfen van de zanger trok erg veel bekijks van het langslopende publiek. Vanmiddag stond ook onze eigen clubzanger Marnix, alias Geert, op het podium waar hij een show opzette als nooit tevoren. De hele zaal ging uit zijn dak. Rond 20.00 uur gingen de mannen weer netjes naar het hotel om van het avonddiner waar de kok weer heerlijke gerechten voorschotelde.

De avond stond in het teken van een spelletjesavond en met een opkomst van maar liefst 8 man kon men merken dat dit ook echt leefde binnen de groep. Op een van de tafels werd het Benidorms kampioenschap Kolonisten van Catan gespeeld met aan tafel: Suzanne Vis, Erik Sosef, alias El Presidente, Piet Boon en Marcel Duijvestijn. Na een enerverende avond werd onze specialiste overtuigend kampioen. Suus Vis werd gekroond tot de koning van Catan.

Al met al weer een zeer geslaagde dag waarbij iedereen netjes op tijd op bed lag om de volgende dag de laatste training in het zonnige Spanje af te werken. Tot morgen.

Advertentie

Prins Group