Vanaf de bijvelden: S4 viert overwinning op Facebook
woensdag 20 november 2013

Dat Facebook een mooi medium is om de voetbalavonturen van je team te delen, bewijst het Vierde. Op een actuele pagina, met 126 vrienden, verschijnen wekelijks uitgebreide wedstrijdverslagen. Zo ook deze week. Er werd ruimschoots gewonnen bij MSV'71. Enkele fragmenten:

"Vandaag moesten we, inderdaad wat de ranglijst al deed vermoeden het spel maken en daar ligt niet onze absolute kracht. Dat een mens of team nooit te oud is om te leren, bewezen de sterren vandaag, want we legde wel degelijk, weliswaar nog niet met sprankelend voetbal, maar toch de tegenstander onze wil op."

"Bij Wim, Dirty R en Barry was het een wonder dat zij ook zonder problemen plaats konden nemen op de bank, daar zij er in de warming-up een apart en gevaarlijk uitziend spelletje op nahielden. Met name Wim moest het ontgelden, want zijn achterwerk werd een aantal keer snoeihard op maar luttele millimeters gemist."

"Na een vlotte combinatie kwam hij door over rechts, zette knap voor en Haddy, die naar verluid al enige seconden in de lucht hing, kopte onhoudbaar voor de 2.52 m (!) lange keeper binnen."

Advertentie

Van der Meer verzekeringen