Vanaf de bijvelden: C3, efficiënt, maar geen punten
dinsdag 15 oktober 2013

Als de C3 net zo efficiƫnt voetbalt als het verslagen schrijft, dan gaan er nog een boel punten gehaald worden. Tegen S.C. Monster mocht het echter (nog) niet zo zijn; er werd met 1-3 verloren. Maar het verslag van de hand van speler Thomas is zo efficiƫnt geschreven, dat we het in het geheel kunnen plaatsen in deze rubriek:

"Om 10 uur moest de C3 aantreden tegen de C4 van het gevreesde Monster. De opstelling was George op goal, de verdediging bestond uit David, Axel, Lars en Thimo (v.l.n.r.). Op het middenveld stonden Wessel, Timo en Lukasz (v.l.n.r). De aanval bestond uit Said, Thomas en Toby (v.l.n.r). In de eerste helft scoorde Monster de 0-1 en viel Wessel geblesseerd uit. In de tweede helft werd Wessel vervangen door Rick en Timo werd vervangen door Kevin. Monster scoorde de 0-2 en al snel daarna scoorde Thomas de 1-2, toen hadden we weer hoop om punten te pakken. Helaas scoorde Monster vlak voor tijd de 1-3. Het was een spannende wedstrijd met veel inzet maar helaas geen punten, volgende week beter want dan spelen we tegen VELO C5."