Verslag 1e wedstrijd Nover Logistics toernooi
donderdag 15 augustus 2013

Deze week staat in het teken van het “NOVER Logistics” Toernooi. De ploegen: Die Haghe, Quintus, Naaldwijk en S.V. Honselersdijk strijden in dit 2 daagse evenement tegen elkaar.

Eerste helft
De thuisploeg startte tegen buurtgenoot Quintus. Quintus een hardwerkende ploeg die het van zijn inzet moet hebben, maakte het S.V. Honselersdijk de 1e helft erg moeilijk.
Geholpen door de vele foute passes aan dijkse zijde, werd Quintus goed in het zadel geholpen. In de 27e minuut was het dan ook verdiend dat Quintus op voorsprong kwam. Balverlies van de thuisploeg leidde tot een uitbraak van de spitsen van Quintus. Het schot hoog in de doelmond was onbereikbaar voor keeper Izan. Het team mist nog de nodige stabiliteit en ervaring. Voor trainer Piet nog wat werk aan de winkel. Aan het einde van de 1e helft toch een aantal goede acties, wat misschien perspectief gaf voor de 2e helft.

Tweede helft
De 2e helft kregen de toeschouwers een hele andere helft te zien. S.V. Honselersdijk zette Quintus vast op eigen helft. De bal werd goed rondgespeeld, alleen de aanvallen werden te ver doorgevoerd. Menige aanval liep daardoor vast op de stugge verdediging van Quintus. Voor Quintus was het weg is weg met de bal en gokte op de counter. Een aantal keren had dit bijna effect maar door knappe reddingen van Izan bleef een grotere achterstand bespaard. In de 66e minuut een grote kans van Azzedine. Na doorkoppen van Kenan kon hij alleen richting doel gaan, echter hij speelde de bal te ver voor zich uit waardoor deze kans verloren ging. Zo volgden kans op kans voor de Dijk. In de 86e minuut dan toch de verdiende gelijkmaker. De doorgebroken Tom werd onderuit gehaald. De vrije trap hierna genomen door Azzedine werd feilloos ingeschoten in de kruising, 1-1. Kenan was nog het dichts bij de overwinningstreffer. Na een actie van Joey op de achterlijn, schoot hij de bal op de paal. De inkomende Kenan had een enorme kans maar hij knalde de bal tegen een verdediger.