Selectie bedankt begeleiding en de spelers die afscheid nemen 1
maandag 24 juni 2013

Tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting heeft de selectie de begeleiding en afscheid nemende spelers in het zonnetje gezet. Dit jaar was de achtertuin van voorzitter Erik Sosef de prachtige locatie om het seizoen af te sluiten. De voorzitter had een dj uitgenodigd, en de sfeer was erg gezellig. Na het nuttigen van het vlees van de barbecue, was het de beurt aan de aanvoerders om mensen te bedanken.

Leon de Barbander en Marcel Duivesteijn hebben eerst de spelers in het zonnetje gezet die afscheid nemen. Mike, Said, Leon, Roel, Henk, Rino kregen het canvas doek met foto van een wedstrijd. Roy van de Berg en David kregen een prachtige oranje SVH handdoek.

Jan van Marrewijk en Lennart Kester werden bedankt (TC en TC selectie).

Toen was het de beurt voor de dames van de verzorging, Suus en Marina.
Daarna werd de begeleiding bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Patrick, Joey, Jaco en Kees. Moek werd apart nog even in het zonnetje gezet. Hij neemt afscheid als leider. Als laatste werden de trainers Piet en Frank bedankt. Na alle dankwoordjes kon de dj verder met lekkere dansmuziek. Piet en Frank hebben Nick en Rino gehuldigd, zie elders op de site.

Ook bedankt op ander tijdstip, maar waren niet aanwezig bij de seizoensafsluiting: Patrick (selectiespeler), Gerard (vlagger 2e), Ed Kooij (TC selectie), Janco (keeperstrainer), Sandy (verzorging), Erik (assistent trainer).

Advertentie

jem-id