Voorbeschouwing op morgen
vrijdag 24 mei 2013

Behoudens hier en daar toernooien en/of oefenduels is het morgen voor zowel 1 als 2 nacompetitie troef. Slechts drie teams komen voor het 'echie' in actie. Naast Een en Twee is dat ook S.V. Honselersdijk 11 dat het in 's-Gravenzande opneemt tegen de plaatselijk F.C.

Het Eerste moet in de vooravond in Maassluis zien af te rekenen met VDL (aftrap 18.30 uur). Het eerste duel in het twee luik eindigde in een 3-4 overwinning voor VDL waardoor S.V. Honselersdijk moet winnen om nog kans te maken op promotie naar de Tweede Klasse. Hopelijk kunnen de mannen van Piet Boon bewijzen dat dit S.V. Honselersdijk met recht meestreed om de titel en de stap omhoog een logisch vervolg zou zijn op een goed seizoen. We rekenen er in ieder geval op dat de supporters weer in grote getale af zullen reizen naar Maassluis om de Oranjehemden bij te staan. Plaats van handelen is Sportpark Sportlaan in Maassluis.

Gelet op de nacompetitie kan het Eerste een voorbeeld nemen aan het Tweede. Na een nipt verlies in de eerste confrontatie in de nacompetitie tegen VVK stelde de ploeg vorige week met een klinkende 5-1 overwinning orde op zaken. De volgende horde naar de reserve Tweede Klasse is Jodan Boys 4. Om 14.15 uur zal aan de Sportlaan in Gouda worden afgetrapt. Hopelijk kan het Tweede een goed gevolg geven aan de afgelopen wedstrijd en een grote stap zetten op weg naar promotie.

We wensen iedereen veel plezier en succes!!

Advertentie

Condubouw