Donderdagavond in de kantine: loting Coppa il Terzo Tempo!
woensdag 22 mei 2013

Het belooft donderdagavond 23 mei een gezellige drukte te worden in de kantine van S.V. Honselersdijk. De loting van het grootse voetbaltoernooi de Coppa il Terzo Tempo staat op het programma. De avond wordt bij elkaar gepraat door niemand minder dan entertainer André Pronk.

Tijdens het toernooi zullen 15 Westlandse vriendenteams de strijd met elkaar aangaan. Onder de deelnemers vinden we tevens enkele Honselse afvaardigingen, te weten S5, S7 en S10. Deze donderdagavond zal middels een loting bekend worden gemaakt welke teams elkaar in de poulefase zullen treffen op 8 juni (de grote dag van het toernooi).

Diverse deelnemers hebben al laten weten vertegenwoordigd te zijn tijdens de loting van vanavond. Behalve de loting staat er ook een optreden in de planning van gastheer en zanger André Pronk, bekend van knallers als ‘Ik ben weer vrijgezel’ en ‘Het is mijn lach’. De avond begint om 22:00 uur (uiteraard mag eerder worden aangeschoven!) en zal doorgaan tot in de gezellige late uurtjes. Iedereen is van harte welkom om dit spektakelstuk te aanschouwen.

Wil je meer weten over het toernooi of juist op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling? Volg ons via www.coppasvh.nlof op: Facebook

Advertentie

Prins Group