Stand S1 - CION onveranderd
zondag 25 november 2012

Het is Honselersdijk niet gelukt om nog verandering in de stand te brengen na de gestaakte wedstrijd op 22 september tegen CION. De wedstrijd werd toen 1 minuut voor tijd gestaakt en met nog 5 minuten blessure tijd moest er vandaag nog 6 minuten gespeeld worden. Bij CION waren toen al 2 spelers weggestuurd met een rode kaart zodat CION vandaag de resterende tijd met 9 man de wedstrijd moest uitspelen.

Trainer Piet Boon verwachtte vandaag een puur verdedigende CION en had op de training de 6 minuten speeltijd met een man meer situatie meerdere malen geoefend. De lange Rico en Michel in de spits positie en daar rond om een aantal aanvallende middenvelders om goed druk te houden op de defensie van CION. Azzedine en Roy van den Berg waren al gewisseld en mochten niet meer meedoen. Jeroen, Morad en Ralph waren geblesseerd. Zodoende kon de herstelde Tom Lobert zijn opwachting in het eerste weer maken.

Zelfs de WOS was voor een live verslag aanwezig. De wedstrijd begon met een vrije trap voor S.V.Honselersdijk. De bal werd in de resterende minuten goed rondgespeeld en op het juiste moment voor het doel gebracht maar dan moet je het geluk hebben dat de bal net goed valt voor de voeten van een Dijkenaar. Maar de tijd was er net te kort voor om het CION echt moeilijk te maken. Voor CION, met 1 spits en de rest in de verdediging, was het weg is weg. S.V. Honselersdijk kreeg nog wel een corner te nemen maar dat was ook het enige kleine gevaar, zodat de stand 2-2 op het scorebord bleef staan.

Komende zaterdag gaat de S.V.Honselersdijk op bezoek bij het laaggeplaatste RAS. Deze ploeg is de competitie slecht begonnen maar na de breuk met de hoofdtrainer zijn onder leiding van interim-trainers Domingos en Van Veen weer positieve resultaten geboekt. S.V. Honselersdijk is dus gewaarschuwd.

Opstelling:
Martijn van de Hoek; Marcel Bruggeling, Tom Lobert, Michel van Giesen, Rico Kok; Leon de Brabander (A), Loek Grootscholten, Said Aouladsaid; Mike Mast, Rutger Opperman, Roy Steekelenburg

Advertentie

Solware