Nacompetitie voor S.V. Honselersdijk
zaterdag 14 mei 2011

Het eerste elftal kon niet winnen van VDL en is nu veroordeeld tot de nacompetitie. S.V. Honselersdijk begon slap aan de wedstrijd en keek in de 4e minuut al tegen een achterstand aan. In de 27 minuut viel de gelijkmaker en dat had het sein tot meer aanvallen moeten zijn. Na de rust kwam S.V. Honselersdijk al weer snel op achterstand. De gelijkmaker viel op geen gunstig tijdstip met nog genoeg tijd om een overwinning binnen te slepen. Helaas. Met 2-2 was S.V. Honselersdijk afhankelijk en dat viel verkeerd uit. In de nacompetitie moeten we nu de derde klas veilig stellen. Als we uit gaan van onze eigen kracht dan moet dat lukken.

Martijn v.d. Hoek; Leon Strik (-60 Michel Vogels), Tom Lobert, Rino Vijverberg, Michel van Giesen; Leon de Brabander, Frank Vellekoop, Robbie Brabander (-60 Rico Kok); Azzedine el Kahlifi, Morad Naimi (A), Roy van Steekelenburg