Verlies S.V. Honselersdijk
zaterdag 16 april 2011

Het eerste elftal leed een kansloze nederlaag tegen KMD. Vanaf het begin liep S.V. Honselersdijk achter de feiten aan. Het was wachten op een doelpunt en dat viel in de 31e minuut uit een fraaie vrije trap. Nog voor de rust viel de 0-2 en er volgde ook nog een rode kaart. Met tien man na de rust kreeg S.V. Honselersdijk nog kansen op de 1-2. Dat was echter over toen de 0-3 viel. KMD maakte er nog 0-4 van, zodat S.V. Honselersdijk zich kan richten op de volgende derby tegen Monster. Dan zaterdag maar drie punten.
Martijn van der Hoek; Leon Strik, Tom Lobert, Rino Vijverberg (A), Marcel Duijvesteijn (-46, Morad Naimi); Loek Grootscholten, Leon de Brabander (geel), Robbie Brabander (rood); Roy Steekelenburg, Azzedine El Kahlifi (geel -86, Marco Zwinkels), Mike Mast