Nieuwe website online
woensdag 29 juli 2009

Zoals jullie zien heeft de website van SV Honselersdijk een grote face-lift ondergaan. Onze webmaster Leon van Schie is de afgelopen periode druk bezig geweest om onze website een fris nieuw uiterlijk te geven.

Onder de motorkap is er ook het nodige veranderd, maar daar merkt de bezoeker van onze website weinig van. Een verandering die wel merkbaar is, is het bladeren door gastenboekberichten (je kunt zelfs terugbladeren tot mei 2004). Ook zijn de zoekmogelijkheden bij het nieuwsarchief verbeterd.
Daarnaast wordt voor het gebruiksgemak de ingevulde gegevens bij het toevoegen van een gastenboekbericht opgeslagen, zodat die niet steeds opnieuw ingevuld hoeven te worden. En er zijn enkele smilies bijgekomen.
Ook worden foto's bij nieuwsberichten nu automatisch verkleind en kun je erop klikken om de originele foto te bekijken. Zie bijvoorbeeld dit nieuwsbericht.
Tot slot kunnen slechtzienden de tekstgrootte aanpassen via het submenu-item Tekstgrootte.

Zie ook de Website pagina.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn of zie je iets dat niet werkt zoals het hoort, kun je een mailtje sturen naar webmaster@svhonselersdijk.nl.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek