Onder 23 strijdend ten onder
zondag 10 juni 2007

Het elftal onder 23 jaar verloor weliswaar met 4-2 van het sterkere 's-Gravenzandse S.V., maar bood uitstekend tegenspel. S.V. Honselersdijk trad in de basisopstelling aan met de keeper van de B1, vier eerste jaars en één tweedejaars A-junior. Al na vijf minuten stond de 1-0 op het scorebord en leek het een moeilijke middag te worden voor S.V. Honselersdijk. Dit bleef echter de ruststand, in een helft waarin het elftal onder 23 jaar tweemaal door Tom Gram de lat raakte. Na de rust nam 's-Gravenzandse S.V. in de 52e minuut een 2-0 voorsprong. In de 60e minuut maakte John Scheffers met een fraai schot de 2-1. Dat bracht de 's-Gravenzandse S.V. aan het wankelen, de 2-2 bleef echter uit. In de 71e en 82e minuut maakte De Sport het af, waarna Mike Mast in de 89e minuut voor de 4-2 zorgde. In de tweede helft bracht trainer Marcel Wieser nog een speler uit de B1 en twee A1-spelers in. Onze toekomst blijft er goed uit zien. Goed gespeeld mannen!