Kampioensfoto van E5
maandag 15 mei 2006

Van Kees v.d. Bos ontving de webredactie de kampioensfoto en een verslag. Dank daarvoor.
Ook E5 kan worden bijgeschreven in de galerij der kampioenen van dit seizoen !
'Donderdag 11 mei moest de laatste wedstrijd gespeeld worden tegen Velo E8. Een geduchte tegenpartij, want thuis hadden we daar maar met 1-0 van gewonnen. Maar omdat we nog maar één punt nodig hadden was er goede hoop op een positieve afloop. Dat er spanning op stond was wel te zien. Het spel golfde in de eerste helft over en weer en aan beide kanten waren er kansen. Vooral in het begin was Velo de iets betere partij en was het billen knijpen langs de kant begonnen. Het tweede deel van de eerste helft was echter voor Honselersdijk met een paar aardige kansen. Meestal was het Barry die doorbrak op rechts en een voorzet probeerde te geven, maar eenmaal voor het doel bleek het scoren niet mee te vallen.
Ook in de tweede helft had Honselersdijk een beetje meer overwicht, maar nog steeds was Velo af en toe gevaarlijk. Eindelijk, na een minuut of tien in de tweede helft was er een doorbraak en belandde de bal uiteindelijk bij Chris die de bal hard en droog in de verre hoek schoof. Dat hij gescoord heeft was geweldig, maar even later moesten we hem wel bijna uitgraven omdat hij bedolven werd door een stel superblije medespelers. Toen pas zakte de spanning een beetje. Het spelbeeld bleef hetzelfde tot het eind, en ondanks een tijdelijke blessure van Thom lukte het Velo niet meer om te scoren. Na 25 minuten kwam het verlossende eindsignaal en een dolenthousiaste menigte van leiders, ouders, opa’s, oma’s, vrienden, etc, rende het veld in om te delen in de vreugde. Er waren bloemen, medailles, champagne, foto’s, kortom een geweldig slot van een mooi seizoen. Eerst tweede worden in de eerste helft van het seizoen, dan hoger ingedeeld worden en daar dan kampioen worden is een fantastische prestatie. Jongens, van harte gefeliciteerd daarmee !!'