Verlies S.V. Honselersdijk
zondag 30 oktober 2005

Binnen vijf minuten was de wedstrijd tegen MVV'27 gespeeld. Tussen de 29e en 35e minuut lager er drie in het verkeerde mandje. Het jeugdige S.V. Honselersdijk kon het niet bolwerken tegen het rijpere en sterkere MVV'27. In de eerste helft was er bij een 0-0 stand nog een goede kans voor Sander Noordermeer (zie eerste foto). In de tweede helft herstelde het eerste zich iets; het lag in ieder geval niet aan de werklust. Dat leverde een paar kleine kansen op en twee goed ingeschoten vrije trappen van onze aanvoerder (zie tweede foto). Maar als het niet echt loopt, dan gaan die paar kansen er ook niet in. Volgende week nieuwe kansen!
Dank aan topscheidsrechter Cor van Elswijk, die op het laatste moment moest invallen.