Monsterzege A1
zondag 19 oktober 2003

De A1 verpletterde Wippolder A1 met 9-1. De tegenstander uit de 2e klasse stond voor de rust al met 6-0 achter. Twee doelpunten zijn vastgelegd voor het nageslacht en hieronder te zien. A2 verloor helaas met grote cijfers (1-8). Ook de B1 kon niet winnen en verloor met 6-2. C1 (1-2) en C2 (5-2) wonnen wel. C3 verloor nipt met 1-2. De meisjes scoorden er lustig op los en wonnen met 16-1. De D1 kreeg zoals verwacht dik klop (14-0) van Sparta D1, maar hield tot de rust goed stand (4-0). De uitslagen van D2 en D4 zijn nog niet bekend. G1 verloor met 4-2, maar G2 won met 1-11. Verder waren er vriendschappelijke wedstrijden bij de E en de F. Opvielen daar de winstpartijen van de E1 en E2 tegen Quintus E1 en E2 (11-3 en 10-0). Ook de F1 won fors met 1-10 van LENS F1. A1 - Wippolder A1 9-1 : Marco Zwinkels scoort 3-0 en Tom Lobert 4-0