S.V. Honselersdijk in het nieuws
woensdag 18 mei 2005

In de Westlandsche Courant van vandaag een bericht van verslaggever Paul Klop: 'Met het oog op de ontmoeting met tegenstander GOZ uit Mijnsheerenland had MVV'27 een elftal onder 23 jaar afgevaardigd. Ook trainer Peter Broekman schitterde door afwezigheid. Honselersdijk, dat zich op de slotdag veilig speelde in de tweede klasse, nam na een kwartier via Patrick Kester de leiding. De oranjehemden waren veel te sterk voor de Maaslanders, maar verzuimden dit in doelpunten uit te drukken.
Niettemin verdubbelde Patrick Kester na de rust de marge en Peter van der Valk maakte er tien minuten later 3-0 van. Vincent Buijs redde namens MVV'27 de eer. In de slotfase stopte de Maaslandse doelman Kevin Boshoven ook nog een strafschop van Lennart Kester, nadat Van der Valk binnen de beruchte lijnen onreglementair was gestuit.' Kijk ook op de website van de tegenstander.