Feest op de club! Programma 60-jarig bestaan 23 t/m 25 mei a.s.
dinsdag 14 mei 2024

Het schiet al op! Ons 60-jarig bestaan vieren we van donderdag 23 mei t/m zaterdag 25 mei!

Als feestcommissie hebben we een uitgebreid programma bedacht dat bol staat van leuke, gezellige en sportieve activiteiten voor iedere leeftijd! Stuk voor stuk activiteiten die recht doen aan de rijke historie van S.V. Honselersdijk. Want we zijn maar wat trots op het bereiken van deze mijlpaal en dat vieren we met al onze enthousiaste (oud)leden en vrijwilligers!

Donderdag 23 mei
De festiviteiten trappen af op donderdag 23 mei met een epische voetbal pub quiz in onze gezellige kantine. Een avond vol gezelligheid, serieuze hersenkrakers en natuurlijk verwennerij voor de inwendige mens. Met 30 teams belooft het een onvergetelijke start te worden van ons feestweekend. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hier bericht over ontvangen.

Vrijdag 24 mei
Op vrijdagavond 24 mei richten we ons op de jongste leden van onze voetbalfamilie met een slaapfeestje! Meer dan 70 jeugdleden schreven zich al in! We kijken uit naar alle stralende gezichten voor, tijdens en na deze nacht op de voetbal!

Zaterdag 25 mei
Zaterdag 25 mei is een dag vol actie op ons sportpark. De ochtend start met een feestelijk ontbijt voor de jongste jeugd en ook in de middag staan er genoeg activiteiten op het programma. Niet te vergeten de wedstrijd van het eerste tegen Velo 1. Dit belooft een spannende pot te worden als je met een schuin oog naar de stand in de competitie kijkt. Onze spelers kunnen ieders steun en aanmoediging gebruiken!
Als klap op de vuurpijl sluiten we ons 60-jarig bestaan af met SuperSaturday ** 60 ** 60 ** 60 **. Deze editie wil je niet missen!

Alle tijden op een rijtje
Alle activiteiten met leeftijden en tijden zie je op het onderstaande programma en op de posters die op de club hangen.

Alle (oud)leden en bevlogen vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke mijlpaal met ons te vieren. Laten we samen herinneringen ophalen, proosten op onze vereniging en de toekomst van S.V. Honselersdijk vol enthousiasme omarmen.

Zet de genoemde data in je agenda, zet je feestmuts op en bereid je voor op een feestelijk weekend vol gezelligheid, verbondenheid en sportieve hoogtepunten. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen het 60-jarig bestaan van S.V. Honselersdijk tot een onvergetelijk feest te maken!

Met feestelijke groet,

De Jubileumcommissie van S.V. Honselersdijk

Advertentie

Sosef & v/d Knaap