S.V. Honselersdijk herpakt zich
maandag 25 maart 2024

Na drie nederlagen op rij herpakte het eerste elftal zich met de 0-2 winst tegen S.V. Den Hoorn.
Helaas deze keer geen verslaggever en fotograaf aanwezig, reden om te verwijzen we naar het verslag op Haaglandenvoetbal met een aanvulling:

In een gelijk opgaande eerste helft creƫerden beide ploegen een paar kansen. S.V. Den Hoorn deed dit vanuit omschakeling en S.V. Honselersdijk vooral vanuit standaardsituaties. Vince van Hagen was dichtbij de 0-1, maar bal werd door een S.V. Den Hoorn verdediger van de lijn gehaald.
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De thuisploeg was gevaarlijk vanuit de counter en ook de bezoekende ploeg van trainer Pim van der Hoorn (foto) had een aantal goede aanvallen. Uit een vrije trap vanaf de zijkant kon Nigel Hendriks de Westlanders op een 0-1 voorsprong zetten. Tien minuten voor het eindsignaal stelde Niels van Wingerden met een mooie diepe bal Djehnairo Holder in staat om goed af te ronden en boekte een scherp en fel S.V. Honselersdijk een knappe 0-2 overwinning.
Vince van Hagen viel helaas uit met een enkelblessure.