Kerstrad 2023: "Je voelt je thuis met Alamaison"
woensdag 13 december 2023

Voor menig Honselersdijker voelt het Kerstrad als thuiskomen. Na een lang kalenderjaar vol druktes, stress en malaise is het tijd om alles voor één dag achter je te laten. De dagelijkse zorgen over stijgende supermarktprijzen worden ingeruild voor maar twee gedachtes: Kerstdames en paling! Er is geen enkele dag in het jaar die kan tippen aan het ultieme Kerstrad-gevoel...

Dit jaar zorgt de line-up van het Kerstrad er voor dat iedereen zich nog nét iets meer thuis voelt dan normaal. Niemand minder dan Alamaison brengt de sfeer van het Kerstrad thuis in de Sosefhal. Deze DJ heb je wellicht wel eens voorbij horen komen op Happy Feelings of Thuis-haven, een mooie opbouw naar het grote podium van het Kerstrad. Enfin, genoeg flauwe grappen over de vertaling van deze artiest, laat de draaiknoppen maar spreken tijdens zijn debuut op het evenement van het jaar!

Tellen jullie samen met ons af naar de grote dag van het Kerstrad? Zorg ervoor dat je onze socials volgt, zodat je op de hoogte bent van het laatste Kerstrad-nieuws.

Tot zaterdag 23 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Prins Group