Line up Kerstrad 2023: de Sosefhal op z'n kop!
zaterdag 9 december 2023

Het grote aftellen is in volle gang... Morgen is het tenslotte nog maar 2 weken tot hét feest van het jaar. Dit jaar belooft het Kerstrad opnieuw één groot feest voor jong en oud te worden. Aan jullie enthousiasme ligt het in ieder geval niet, de extreem toegenomen Kerstradkriebels zorgden ervoor dat alle kaarten binnen 10 minuten over de digitale toonbank vlogen. Een unieke prestatie, waarmee de toon voor deze editie alvast is gezet!

Inmiddels zijn jullie wel van ons gewend dat er naast een portie Honselse gezelligheid ook nog artiesten van naam aanwezig zijn bij het Kerstrad. Na diverse grote artiesten als De Alpenzusjes, Freddy Moreira en John West mogen we ook dit jaar weer een heerlijke line-up presenteren. Hierbij kondigen we met trots aan dat op zaterdag 23 december Stef Ekkel, Alamaison, Funky Risotto en DJ Rob van Veen het Kerstrad komen vergezellen. Hiermee zetten we ook dit jaar de Sosefhal gegarandeerd op z'n kop, we hopen natuurlijk dat jij erbij bent!

In de komende weken zullen we met z'n allen aftellen naar het Kerstrad, waarbij we nog enkele verrassingen voor jullie in petto hebben. Zorg ervoor dat je de website en social media kanalen in de gaten houdt, want voor je het weet is de grote dag van het Kerstrad aangebroken...

Tot zaterdag 23 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Condubouw