S.V. Honselersdijk en BICT Groep breiden samenwerking uit
woensdag 6 december 2023

“Dat oranje en blauw goed bij elkaar passen wist ik natuurlijk al langer.” zegt Kevin Bogaards, Algemeen Directeur van de BICT Groep en speler van S.V. Honselersdijk , met een knipoog. “Daarom verlengen we ons sponsorschap bij S.V. Honselersdijk en breiden we het uit met het lidmaatschap van de Club van Honsel. De Club van Honsel staat bij ons bekend als een gezellige netwerkclub met bedrijven, die onze voetbalvereniging op allerlei manieren een warm hart toedraagt en waar hele mooie bedrijven elkaar ontmoeten. De ene keer onder het genot van een drankje bij de wedstrijden van het eerste en de andere keer tijdens een bedrijfsbezoek bij één van de leden. Wij herkennen ons in deze combinatie en raden het dan ook zeker aan andere bedrijven aan.”

Het bestuur en de Club van Honsel zijn blij met de sponsoring en samenwerking en feliciteren BICT met de MKB Westland Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023!

Over BICT Groep
BICT Groep is één overkoepelende organisatie van waaruit wij automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken leveren.
Ons gespecialiseerde team van ICT'ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT vraagstukken. Doordat wij diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft de klant een vast aanspreekpunt voor al zijn vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Storingen worden door proactief systeembeheer vroegtijdig opgespoord, zodat de klant vaak pas achteraf te horen krijgt dat zich een storing voorgedaan heeft. De klant merkt hier in zijn dagelijkse werkzaamheden niets van.
Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig focussen op zijn core business. De uitdaging is om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie.

Advertentie

Condubouw