Start kaartverkoop Kerstrad om 12:00 uur
vrijdag 10 november 2023

Afgelopen vrijdag gingen de eerste kaarten voor het Kerstrad in de verkoop. De kaarten vlogen als warme broodjes over de digitale toonbank tijdens de voorverkoop voor onze leden, vrijwilligers en sponsoren. Hierdoor is er nog een beperkt aantal kaarten over voor de openbare verkoop, die vandaag om klokslag 12:00 uur van start gaat.

We begrijpen volkomen dat de dagjesmensen het Kerstrad ook dit jaar weer staan de trappelen om de Sosefhal te betreden. Vorig jaar waren de resterende kaarten binnen 5 minuten uitverkocht, de verwachting is dat ook dit jaar de vraag naar kaarten voor het Kerstrad vanuit de groep typische dagjesmensen groot is. Zet daarom je wekker op 12:00 uur, zodat je jouw weekend goed begint met de laatste kaarten voor het Kerstrad!

Om 12:00 uur de digitale deuren voor de kaartverkoop geopend op de Kerstrad website. Via deze speciale Kerstrad-website is het mogelijk om jouw toegang tot het Kerstrad veilig te stellen. Let op: het evenement is 18+ met ID-controle aan de deur, dus het heeft geen zin om als minderjarige een bestelling te plaatsen.

Voor vragen over kaarten voor het Kerstrad en/of jouw bestelling kun je terecht bij pr@svhonselersdijk.nl.

Tot 12:00 uur, tot bij de kaartverkoop!

LINK NAAR KAARTVERKOOP

Advertentie

Condubouw