S.V. Honselersdijk wint ook van VUC
zondag 2 april 2023

Het begin van de wedstrijd was wat aan de voorzichtige kant, maar kwam tot leven in de tiende minuut met een vrije trap op de paal (foto’s 4 en 5). Het voetbal bleef net als het weer wat druiliger, tot een mooie aanval over rechts de 1-0 inluidde. Lars zette door (foto 7) en voor, via een verdediger kwam de bal bij Tom, die onberispelijk de 1-0 inschoot.
De eerste helft bleef S.V. Honselersdijk wat sterker, kreeg wel wat corners tegen en een kopbal op de kruising (foto 18). Dat was het wel wat VUC op de mat legde.
De tweede helft zagen we een beter VUC, dat drukte S.V. Honselersdijk terug op eigen helft. De 1-1 dreigde met een gevaarlijke kopbal en een schot met een flitsende redding van Quinten (foto 24). Na een half uur ebde het offensief van VUC wat weg en kreeg S.V. Honselersdijk kansen op de 2-0. Goed keeperswerk van de de VUC doelman voorkwam echter de 2-0. Toch was het VUC dat in de 90e minuut de kans op 1-1 kreeg (foto 36). Volledig vrijstaand schoot de ingevallen spits recht in de handen van onze keeper. Wederom goed keeperswerk.
Voor de tweede keer wint S.V. Honselersdijk een duel op het scherpst van de snede. Gewoon op gras, goed voor de slidings en met mooie duels. We zagen Nigel na zijn ongelukkige botsing vorige week getooid met een beschermhelm of hoofdmasker of hoe we het noemen. Onverslaanbaar in de lucht vandaag, nou vooruit één keer voor de rust niet. Fijne overwinning voor de mannen van André Laurens en de staf.

Quinten van der Helm, Brent Gardien (geel - 80 Pavel Rubin), Nigel Hendriks, Vince van Hagen, Rik van Schie, Nick van der Kraan, Daan van Elswijk (68 Bart v.d. Ende), Lars Ammerlaan, Youri Riepe, Tom van Veen (A), Steyn de Bruijn