Sean van der Stap versterkt vanaf seizoen 2023-2024 S.V. Honselersdijk
maandag 13 februari 2023

Na 18 seizoenen verruilt de 22 jarige Sean van der Stap Quintus voor S.V. Honselersdijk. In een interview in het VoetbalJournaal, sprak de getalenteerde vleugelaanvaller zijn ambitie uit om zo hoog mogelijk te willen voetballen. Door zich vanaf het seizoen 2023-2024 aan te sluiten bij de selectie van S.V. Honselersdijk voegt Sean daad bij woord.

Tijdens het afgelopen Westlands Voetbalgala werd Sean achter onze Steyn de Bruijn als 3de verkozen voor de categorie Talent van het jaar. Met deze verkiezen op zak was afgelopen zomer de Heulenaar al teamgenoot van Honselersdijkers Tom van Veen en Steyn de Bruijn in het Westlands Elftal. Dit kan vanaf volgend seizoen wekelijks gaan voorkomen.

Op Sporpark de Strijhorst zal Sean veel bekenden gaan tegenkomen. “Vrienden van mij als Toby Hartman, Luuk Mounthaan, Thijs van der Ende, Jason Roos, Rik en Kevin de Brabander spelen in het 5de elftal van S.V. Honselersdijk”. Daarnaast is hij bevriend met Sven de Bruijn (assistent trainer JO19) en heeft hij gespeeld onder onze JO19 hoofdtrainer Roy Jansen.

Naast de deeltijd opleiding Sport en Bewegen in Utrecht is Sean werkzaam bij Click-Pax in ’s-Gravenzande in de Productontwikkeling. “Samen met mijn collega’s zoeken we naar de juiste verpakkingsoplossingen voor de klanten”. Deze oplossingsgerichtheid past de rechtsbenige MBO student ook toe in het veld. “Dribbelen is mijn sterkste punt”.

De fervent zaalvoetballer kijkt met genoegen terug op zijn periode bij Quintus. “Hoogtepunten waren het behalen van de O23 finale beltona cup en met het 1ste elftal het behalen van een periode titel”. Tot zijn eigen teleurstelling mist er nog iets in dit rijtje aan hoogtepunten. “Mijn vrienden plagen mij dat ik nog nooit een kampioenschap heb behaald”.

Sean kijkt ernaar uit om bij S.V. Honselersdijk te gaan voetballen en zijn teamgenoten te ontmoeten. Ook wij kijken ernaar uit om Sean te zien spelen bij onze mooie club en hopen dat Sean in het oranje zijn “plagende” vrienden de mond snoert!

Advertentie

Zoomin'