Supporters mee op trainingskamp: dag 3
zaterdag 7 januari 2023

Zoals eerder al aangegeven hoeveel mannen komen okselfris aan het ontbijt elke ochtend, deze ochtend niet iedereen, het krokodillen temmen gaat je niet in de koude kleren zitten.... Langs deze weg willen wij Dennis alsnog beterschap wensen, hij kon helaas niet mee door ziekte, het gaat gelukkig weer beter en we missen je wel, alleen je moeder niet, maar dat moet je maar even aan haar navragen!!!

Ontbijt gaat er uiteindelijk toch wel weer in en vol goede moed weer richting trainingsveld om wederom een plaatsje in de zon te zoeken waar je zo gezellig zit. Deze keer een iets rustigere training, want morgen is het toernooi. Na afloop toch maar weer naar onze Italiaanse vrienden van Martino, waar we toch wel heerlijk in het zonnetje kunnen zitten en een lekker hapje kunnen eten en een drankje doen. Wij Hollanders zijn toch wel een beetje autistisch, zelfde tent en liefst nog zelfde tafel, maar ja wat goed en lekker is waarom wat anders en eigenlijk is het alleen maar praten en lachen, het gaat om de saamhorigheid en elkaar beter leren kennen.

Vanaf het terras konden we mooi de strijd om de vreemdelingenbokaal volgen. Na een klein rust momentje in het hotel werd er besloten om naar de Chinees te gaan. Lekker zitten eten met z'n allen, we dachten dat we klaar waren, gingen de kleine borden weg en kwamen de grote borden op tafel, bleek dat dit het voorgerecht was en kwam nu het hoofdgerecht op tafel terwijl iedereen eigenlijk al vol zat...... Uiteindelijk allemaal onze buikjes meer dan rond gegeten gingen de meesten richting hotel voor een afzakkertje en een groepje nog even voor een uurtje naar de strip. Bij Celebration was een darttoernooi van de selectie dus nog even langs wippen. Uiteindelijk werd het een lang uurtje maar op advies van ondergetekende toch maar allemaal weer richting hotel. Einde dag 3.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap