Supporters mee op trainingskamp: dag 1
donderdag 5 januari 2023

Het is weer zover, de lokale trots gaat op trainingskamp en de supporters gaan uiteraard ook weer mee. Vroeg in de ochtend verzamelen bij reisleider Ed waar onder het genot van een bakkie iedereen een gelukkig Nieuwjaar werd toegewenst en werd het optreden van de ME in ons rustige dorp nog even uitgebreid nabesproken. Met de bus naar het vliegveld waar de selectie ondertussen ook gearriveerd was, het inchecken duurde even maar daarna het vliegtuig in naar de zon.

Koffers in het hotel en opzoek naar een plaatsje in de zon waar je zo gezellig zit...... Bij zulke gelegenheden ontstaan er altijd weer nieuwe anekdotes en zo werd Koning Kerstrad ook weer voorzien van een nieuwe, na zijn eerder bekende alliteraties heeft hij nu ook Pon Pis ( je moet erbij geweest zijn om hem te begrijpen, maar het klinkt wel lekker).

Na de nodige versnaperingen moet de innerlijke mens ook weer gevoed worden, dus Ed en ondergetekende op zoek naar een eettentje voor onze lege magen, dit valt niet mee in een behoorlijk uitgestorven Albufeira maar kwam toch weer goed. Na een lekker stukkie vlees op naar club Celebration waar we met de hele selectie darten gingen kijken, de hele hut was voor honsel dus u raadt het al, ondanks het verlies van van Gerwen, het dak ging er ouderwets af. De gezellige avond werd uiteindelijk afgesloten door, een overigens zeer verdienstelijk klinkende, serenade van Moek voor een van de lieftallige serveersters. Dag 1 is voorbij.....

Advertentie

Condubouw