Wat weet jij van... de geschiedenis van het Kerstrad?
vrijdag 18 november 2022

Het heeft veel te lang geduurd tot er ein-de-lijk weer een fysiek Kerstrad georganiseerd kan worden. Het verlangen is gegroeid tot een ondoenlijk niveau en de Kerstrad-kriebels nemen Honselersdijk en omstreken weer ouderwets over. Nog exact één maand tot het Kerstrad, we tellen gezamenlijk af naar de grote dag. Maar nu komt de belangrijkste vraag: weet jij nog wel hoe het is om het Kerstrad mee te maken?

Het zal onwennig zijn, voor het eerst sinds 3 jaar weer een Kerstrad in de Sosefhal. Niet in je trainingspak op de bank tijdens een online Kerstrad, maar weer in de zaal samen met Koning Kerstrad, kerstdames en vliegende pondjes paling. Om je alvast op weg te helpen, geven we in de komende weken bijles over het Kerstrad. Zo helpen we jou weer in het oude Kerstrad ritme en kun je zonder zorgen genieten van de grote dag op zaterdag 17 december, zelfs als dagjesmens.

We beginnen de cursus Kerstrad met een college over de geschiedenis van het Kerstrad. Aangezien het Kerstrad 50 jaar bestaat, hebben we dus een grote geschiedenis om met jullie te delen. Bij de entree van het Kerstrad zullen jullie aan een ondervraging onderworpen worden, dus zorg ervoor dat je aandachtig het college van professors Maurik en Mark volgt! We tellen af tot de grote dag van het Kerstrad, doe jij mee?

Tot zaterdag 17 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap