Hoofdtrainer André Lourens verlengt contract voor seizoen 2022/2023
zondag 5 december 2021

Het contract van hoofdtrainer André Lourens is met een jaar verlengd, wat betekent dat André ook in seizoen 2022/2023 ons eerste elftal onder zijn hoede heeft. In de afgelopen seizoenen heeft André door de corona-stop nog geen eindklassering neer kunnen zetten, maar daar komt dit seizoen hopelijk verandering in.

Na een stroeve competitiestart dit seizoen is het eerste elftal aan het voetballen gekomen, wat resulteerde in een reeks knappe resultaten met mooi voetbal. Hierdoor heeft het vlaggenschip een sprong op de ranglijst gemaakt en kan het met vertrouwen uitkijken naar een goede tweede seizoenshelft.

Zowel de spelersgroep als de TC en het bestuur van S.V. Honselersdijk waren positief gestemd over de hoofdtrainer. Vandaar dat de club gezamenlijk met André de handtekeningen onder het contract voor seizoen 2022/2023 heeft gezet.

We wensen André Lourens veel succes toe in het restant van dit seizoen, maar natuurlijk ook alvast voor volgend seizoen. Samen op naar mooie sportieve hoogtepunten!

Advertentie

Prins Group