Kerstrad afgelast: eenmalig vervangen door Paasrad
woensdag 1 december 2021

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vandaag is dan toch het hoge woord eruit... Het Kerstrad kan dit jaar helaas niet doorgaan. Door de geldende coronamaatregelen en de voorspellingen voor de komende winter is het onmogelijk geworden om op zaterdag 18 december een fysiek Kerstrad te organiseren in de Sosefhal. Achter de schermen waren de voorbereidingen in volle vaart, maar helaas heeft de organisatie noodgedwongen de spreekwoordelijke stekker uit het Kerstrad moeten trekken.

Tegelijkertijd kunnen we jullie ook goed nieuws brengen. We blazen het Kerstrad niet geheel af, we zullen het namelijk op zaterdag 9 april terug laten komen in een aangepaste vorm: het Paasrad. Van elke nood maken we een deugd en dus hebben we besloten om het Kerstrad eenmalig van een rode Kerstsfeer om te toveren in een gele Paassfeer. Het Kerstrad, maar dan in een geel jasje!

Zorg er dus voor dat je zaterdag 9 april met geel omcirkelt in je agenda. De sfeer van het Kerstrad nemen we mee naar de nieuwe datum, het zijn alleen de kleuren en de vorm van het rad die we aan moeten passen.

We beseffen ons goed dat de editie van dit jaar een editie voor in de geschiedenisboeken had kunnen worden. 50 jaar Kerstrad, dat zou één groot feest worden met het speciale Kerstival. Maar ondanks de huidige situatie waarin weinig mogelijk is, blijven we positief en kijken we met z'n allen uit naar het Paasrad!

Tot zaterdag 9 april, tot Paasrad!

Advertentie

Condubouw