Nieuw trainingsschema met ingang van woensdag 3 maart
dinsdag 2 maart 2021

Eindelijk werden er vorige week door de overheid wat versoepelingen van de Coronaregels aangekondigd. Vanaf 3 maart mogen buitensporters tot 27 jaar in teamverband weer gaan trainen en eventueel een onderling potje voetbal spelen. Helaas mag nog niet iedereen de (kunst)wei in en moeten we het beperken tot de eigen teamgenoten, maar het begin is er. Het spreekwoordelijke licht aan het eind van de tunnel komt in zicht.

Omdat we nog wel met een avondklok zitten kan nog niet elk team op zijn eigen vertrouwde tijd trainen. Er is een inventarisatie geweest bij de senioren en naar aanleiding hiervan is bijgaand tijdelijk nieuwe trainingsschema opgesteld. Om alles tijdens de trainingen goed te laten verlopen willen jullie vragen onderstaande je aan onderstaande spelregels te houden:

We houden ons aan de regels: dus alleen sporten tot 27 jaar. Indien je 27 jaar of ouder bent, is het dus helaas nog niet mogelijk om deel te nemen aan de trainingen. Onderstaande regels zijn van toepassing:
- De avondklok blijft van kracht, dus om 20:30uur moet iedereen vertrekken. Hiermee geven we iedereen kans om op tijd thuis te zijn en om het sportpark af te sluiten.
- Om 20:45 wordt het sportpark gesloten.
- Veld 1 is ook ingedeeld. De gebruikers hiervan moeten na afloop zorgen dat de doelen van het veld zijn i.v.m. veldonderhoud en gras maaien.
- De kleedkamers en alle bovenruimtes van onze accommodatie blijven gesloten.
- In het ballenhok mogen niet meer dan 2 personen tegelijk aanwezig zijn.
- Binnen in de hal beneden en ballenhok is een mondkapje verplicht.

Iedereen die weer aan de bak mag heel veel voetbalplezier en voor de anderen... Houd nog even vol en blijf gezond.
Indien de coronamaatregelen aangepast worden, zal n.a.v. de mogelijkheden ook het trainingsschema aangepast worden.

Het bestuur van S.V. Honselersdijk

Advertentie

Zoomin'