Het ultieme Kerstrad-gevoel in de woonkamers tijdens Online Kerstrad
maandag 21 december 2020

Wauw. Andere woorden hebben we er nog steeds niet voor. Wat was het gaaf om te zien hoe het Kerstrad afgelopen zaterdag in tientallen, zo niet meer dan honderd, woonkamers werd gevierd. In de ene woonkamer nog gekker dan de andere, uit de beelden van de mensen thuis is gebleken dat hét evenement van het jaar ook online honderden mensen in extase brengt.

De foto's en video's zeggen genoeg, het Kerstrad heeft met de KerstKrat, het traditionele rad, de muziekbingo, de Rad Room, de interviews en live DJ-sets voor feest in Honselersdijk en omstreken gezorgd. Onze eigen Koning Kerstrad en gelegenheidspresentator Maurik wisten het programma uitstekend vorm te geven, afgewisseld met de muziek van DJ Rob van Veen en Bass Chaserz en beelden van de mensen thuis. De hoofdprijzen van het rad werden door de Kerstdames bij de gelukkige winnaars thuis gebracht, zodat we ook de eerste reactie van de winnaars met jullie konden delen.

Namens het Ministerie van Feest willen we iedereen bedanken die dit Online Kerstrad mede mogelijk gemaakt heeft. De kijkers thuis, de sponsoren, de vrijwilligers, de technici achter de website en livestream, de gasten tijdens de uitzending en zo kunnen we nog wel even doorgaan...
In het bijzonder willen we Brance Media en Rovents bedanken voor het mogelijk maken van de livestream. Door jullie werk hebben we op een prachtige wijze het Kerstrad bij de mensen thuis kunnen brengen.

Voor nu is het nog even nagenieten geblazen. We hebben van jullie genoten, ook al was het dit jaar op gepaste afstand. Komend jaar staan we tijdens het 50e Kerstrad hopelijk weer ouderwets in de Sosefhal, daar gaan wij in ieder geval wel vanuit.

Tot volgend jaar, tot Kerstrad!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap