Volg het Kerstrad vanaf 15:30 live op www.kerstrad.nl
zaterdag 19 december 2020

Eindelijk!! De grote dag van het Kerstrad is aangebroken. Hopelijk zijn jullie vandaag helemaal topfit ontwaakt voor de belangrijkste dag van het jaar. Zorg ervoor dat je er vanmiddag op en top bij zit. Ook al is het Kerstrad dit jaar online, het Kerstrad beleef je alleen optimaal als je er op je best uitziet.

Hoe kan ik het Kerstrad vanmiddag volgen?
Vanaf 15:30 uur worden de deuren digitaal geopend, vanaf dat moment is het mogelijk om in te schakelen via www.kerstrad.nl. Zet de livestream op je TV, laptop, tablet of mobiel en geniet vanuit jouw woonkamer online van het ultieme Kerstrad-gevoel. Zorg dat je er op tijd bij bent, ook digitaal wil je het beste plekje in de zaal hebben!

Hoe zie ik de andere Honselersdijkers tijdens dit Kerstrad?
Naast de interactie met de studio via de Rad Room (+316 2936 3819) is het ook mogelijk om via Zoom de andere Honselersdijkers te zien tijdens dit Kerstrad. Start Zoom op via onderstaande link en zet je camera aan. Zo kan je op gepaste afstand alsnog met alle clubmensen genieten van het online Kerstrad!

Ga hier naar de Zoom-meeting en ontmoet de andere Honselersdijkers

Ik heb een prijs gewonnen, wat nu?
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jouw Kerstrad-prijs. Kennelijk had jij het winnende lot, wat een geluksvogel! De prijzen zijn morgenmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur op te halen aan de achterzijde van de Sosefhal. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle corona-maatregelen, het ophalen gebeurt volledig corona-proof.

Ben je helaas niet in de gelegenheid om de prijs om te komen halen? We willen je vragen om een mogelijke vervanger te regelen, zodat het aantal contactmomenten geminimaliseerd wordt. Mocht het echt niet lukken, laat dit dan weten aan de Rad Room van het Kerstrad via +316 2936 3819. Dan zullen ze op zoek gaan naar een oplossing om jouw prijzen alsnog te overhandigen.

We zien jullie om 15:30 live in de uitzending van het Kerstrad.
Tot vanmiddag, tot Kerstrad.

Advertentie

Prins Group