Nog geen etensplannen voor het Kerstrad? Laat de Family Treffers ‘Vreetbox’ thuis bezorgen!
vrijdag 11 december 2020

Inmiddels zal bij de gemiddelde Honselersdijker wel bekend zijn dat het (online) Kerstrad over iets meer dan een week op het programma staat. Vermoedelijk zijn er al allerlei plannen gemaakt om dit festijn gezamenlijk (maar binnen de geldende maatregelen) te volgen. De ervaring van voorgaande (fysieke) edities leert ons dat het verzorgen van de inwendige mens er nogal eens bij inschiet. Het Ministerie van Feest en Family Treffers willen dat dit jaar zien te voorkomen. In samenwerking hebben beide partijen namelijk een ‘Family Treffers Vreetbox’ voor 4 personen samengesteld. Deze box kan vandaag – vrijdag 11 december – vanaf 12:00 uur worden besteld via Kerstrad.nl.

Op de website van het Kerstrad heb je de mogelijkheid om jouw bestelling in te voeren voor een bepaald tijdvak. Na het afronden van jouw bestelling, zal Family Treffers ervoor zorgen dat jouw bestelling op zaterdag 19 december binnen het door jou gekozen tijdvak op het opgegeven adres zal worden bezorgd. Bestellen kan tot en met donderdag 17 december. Let wel op: er is een beperkte beschikbaarheid van de vreetboxen. Voor ieder tijdvak geldt een beperkte capaciteit en “vol = vol”.

• Family Treffers “Vreetbox” (voor 4 personen)
• Te bestellen voor € 50,- per box op Kerstrad.nl tot en met donderdag 17 december
• Thuis bezorgd in de dorpen Honselersdijk, Poeldijk, Naaldwijk en Kwintsheul
• Bezorging op zaterdag 19 december in het gekozen tijdvak

Tevens is er vandaag vanaf 12:00 uur nóg een special online gegaan op www.kerstrad.nl. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om jouw Kerstrad beleving compleet te maken door een pondje paling thuis te laten bezorgen. De pondjes paling zijn te bestellen voor € 22,50 per stuk en zullen eveneens op zaterdag 19 december bij jou thuis worden bezorgd. Bezorging van de palingen zal plaats vinden tussen 09:00 en 12:00 uur. Hierbij geldt echter ook dat er alleen bezorgd wordt in de dorpen Honselersdijk, Poeldijk, Naaldwijk en Kwintsheul.

• Pondje paling
• Te bestellen voor € 22,50 per pondje op Kerstrad.nl tot en met donderdag 17 december
• Thuis bezorgd in de dorpen Honselersdijk, Poeldijk, Naaldwijk en Kwintsheul
• Bezorging op zaterdag 19 december tussen 09:00 en 12:00 uur

Vergeet niet om er – ondanks alle maatregelen – toch een geslaagd Kerstrad 2020 van te maken! Ook al is het dit jaar helaas niet in de Sosefhal, maar in de eigen huiskamer.

Advertentie

Condubouw