Hoofdtrainer André Lourens verlengt contract voor seizoen 2021/2022
vrijdag 27 november 2020

Hoofdtrainer André Lourens van S.V. Honselersdijk heeft zijn contract verlengd voor het seizoen 2021/2022. Door een tweetal corona-onderbrekingen heeft de trainer van het eerste elftal helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een heel seizoen de senioren selectie onder zijn hoede te hebben. De TC van Honselersdijk is echter dusdanig tevreden over de hoofdtrainer, dat er in een vroeg stadium al besloten is om het contract met een seizoen te verlengen.

In het eerste contractjaar van de hoofdtrainer werd de competitie vroegtijdig beëindigd in verband met de eerste 'intelligente lockdown'. Het huidige seizoen was slechts 4 wedstrijden onderweg toen de onderbreking werd ingelast. Driemaal is scheepsrecht, dit hopen we uiteraard ook wat het seizoen 2021/2022 voor André Lourens betreft.

Overigens heeft de senioren selectie de trainingen gisteravond weer hervat, hierbij werd er in viertallen op afstand met elkaar getraind, zoals ook zichtbaar is op de foto's. Op deze manier hoopt de selectie fit te blijven om indien mogelijk de competitie begin volgend kalender jaar te hervatten.

Advertentie

Zoomin'