KerstKrat: de thuisbox voor het ultieme Kerstrad-gevoel
dinsdag 17 november 2020

De organisatie van het Kerstrad heeft de knoop doorgehakt: het Kerstrad wordt volledig online georganiseerd. Het ultieme Kerstrad-gevoel gaan we bij zowel de vaste bezoekers als de dagjesmensen in de woonkamer brengen met de KerstKrat. Dit is de thuisbox waardoor je op zaterdag 19 december optimaal geniet van hét evenement van het jaar.

De KerstKrat is dusdanig ingericht dat er per thuisbox 4 personen kunnen genieten van de Kerstrad-sfeer. In het pakket zitten onder meer het speciaal gebrouwen Kerstrad bier, een heerlijke fles wijn, uitgebreide borrelhapjes van Slagerij Groenewegen, een cadeaubon en wat vitamines. Daarnaast wordt de KerstKrat aangevuld met diverse attributen om er ook thuis een feest van te maken, waaronder de gebruikelijke kerstmutsen.

Kerstrad bier
In de KerstKrat zit onder meer het speciaal gebrouwen Kerstrad bier. Dit bier is speciaal voor het online Kerstrad gebrouwen en smaakt dus ook op z’n best op zaterdag 19 december. Let op: het echte Honselse degustatiebier is niet los verkrijgbaar. Het vloeibare Kerstrad-gevoel is exclusief te proeven door een KerstKrat te bestellen.

Muziekbingo
Tijdens de live-uitzending van het Kerstrad wordt er een muziekbingo georganiseerd, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. In de KerstKrat zitten 4 bingokaarten waarop je jouw favoriete hits af kunt strepen die door de DJ gedraaid worden. Het is ook mogelijk om de bingokaarten los te kopen, maar met de Kerstrad thuisbox heb je ze alvast binnen.

Bestel jouw KerstKrat
Het is vanaf komende vrijdag mogelijk om jouw KerstKrat voor €30 te bestellen, zodat de thuisbox op zaterdag 19 december bij jou thuis wordt bezorgd. Meer informatie over de verkoop van de KerstKrat volgt vrijdag, bij de lancering van de officiële Kerstrad website.

Zorg dat je vrijdag een KerstKrat binnensleept, er is maar een beperkt aantal beschikbaar!

Advertentie

Prins Group