Laatste kans om deel te nemen aan de online bier- & wijnproeverij
donderdag 12 november 2020

Het is alleen vandaag nog mogelijk om een bier- en/of wijnpakket te bestellen voor de online bier- & wijnproeverij, die komende zaterdag gezamenlijk door S.V. Honselersdijk en Café Bij 't Hof georganiseerd wordt. Naast de proeverij doen de deelnemers ook mee aan een online quiz en gaan de voetjes van de vloer met DJ Rob van Veen.

Onderstaande bier- en wijnpakketten worden voor de proeverij samengesteld door Café Bij 't Hof:
• Bierpakket
• Wijnpakket witte wijn
• Wijnpakket rode wijn
• Wijnpakket rosé

Naast de bovenstaand genoemde versnaperingen worden de pakketten aangevuld met bijpassende (borrel)hapjes, zodat de deelnemers aan de proeverij niets tekort komen. De pakketten voor de online bier- & wijnproeverij worden samengesteld voor 2 personen en voor 4 personen, en zijn voor €20 per persoon te bestellen.

Bestel jouw pakket uiterlijk donderdagavond
In verband met de voorbereiding van de pakketten is het is tot en met vanavond 23:59 uur mogelijk om jouw bier- en/of wijnpakket te bestellen. Zorg dat je op tijd bent! Je bestelt jouw pakket voor de online proeverij door het bestelformulier via onderstaande link in te vullen.

BESTEL HIER JOUW BIER- OF WIJNPAKKET

Daarnaast is het ook mogelijk om bier- en/of wijnpakketten te bestellen bij Café Bij 't Hof, namelijk door contact op te nemen via +31630005838, info@cafehof.nl of via Facebook Messenger.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen een dag een bevestigingsmail. In aanloop naar het online evenement van komende zaterdag ontvang je op hetzelfde e-mailadres een e-mail met meer informatie over de manier waarop je online inschakelt voor de ouderwets avondje vol met Honselse gezelligheid.

Blijf thuis, blijf online
We willen alle deelnemers aan dit online evenement vragen om zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Het evenement is dusdanig georganiseerd dat je je woonkamer komende zaterdagavond niet hoeft te verlaten. Blijf lekker thuis en laat je online verrassen met de Honselse gezelligheid van de bier- & wijnproeverij, de bijbehorende quiz en het optreden van DJ Rob van Veen.

We zien jullie komende zaterdag om 20:00 uur graag allemaal vanachter jullie beeldscherm terug, tot dan!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap